Бог

  1. 3.04 «Град гріхів» Кейсі запитує у Діна про те, чи вірить він у Бога. Кейсі в нього не вірить,...
  2. 4.10 «Небеса і Пекло»
  3. 4.16 «На вістрі голки»
  4. 4.18 «Монстр на останній сторінці»
  5. 5.03 «Будь самим собою»
  6. 5.16 «Зворотний бік Місяця»
  7. 5.19 «Молот Богів»
  8. 5.21 «Дві хвилини до опівночі»
  9. 6.20 «Людина, яка хотіла стати королем»
  10. 7.01 «Зустрічайте нового Боса»
  11. 8.14 «Метод проб і помилок»
  12. 8.22 «Кліп-шоу»
  13. 10.05 «Фанфіки»
  14. 10.23 «Сторож брату своєму»
  15. 11.02 «Форма і порожнеча»
  16. 11.03 «Погане насіння»
  17. 11.04 «Дитинка»
  18. 11.06 «Наш маленький світ»
  19. 11.07 «Плюш»
  20. 11.09 «О, де ж ти, брат?»
  21. 11.14 «Посудина»
  22. 11.15 «За борцівських килимом»
  23. 11.18 «Ангел Ада»
  24. 11.20 «Не називай мене Ширлі»
  25. 11.21 «Все в родині»
  26. 11.23 «Альфа і Омега»

3.04 «Град гріхів»

Кейсі запитує у Діна про те, чи вірить він у Бога. Кейсі в нього не вірить, тому що у них є свій власний Бог - Люцифер.

Що ж ви з вашим Господом так напартачили?Війни, геноциди, чим далі, тим страшніше.За ХХ століття стільки трупів, у нас самих очі на лоб полізли.Прийшов наша черга.Адже ми це не облажався.

- Кейсі, «Град гріхів»

4.01 «Воскресіння Лазаря»

Боббі, Сем і Дін їдуть до медіума на ім'я Памела Барнс , Щоб дізнатися, хто ж все-таки витягнув Діна з пекла. Під час сеансу вона наполегливо закликає його і називає ім'я « Кастіель », Після чого її очі немов спалахують зсередини, і вона сліпне. Брати намагаються з'ясувати, хто такий цей Кастіель. Боббі і Дін закликають його. Дін запитує у нього, хто він. Він каже, що його звуть Кастіель, і що він - Ангел Божий. Він каже, що сам Господь надіслав його до Діну.

4.10 «Небеса і Пекло»

Ганна розповідає про те, що Бога бачили тільки 4 ангела.

4.16 «На вістрі голки»

Анна приходить до Кастіелем, щоб зупинити Діна і припинити катувати Аластар . Анна каже, що накази, які йому надсилають, йдуть зовсім не від Бога, від кого-то з верхівки, але не від Нього.

4.18 «Монстр на останній сторінці»

Чак каже, що, можливо, він і є Бог. Сем і Дін в це не вірять.

Пояснення тільки одне.Ймовірно, я - Бог.

- Чак, «Монстр на останній сторінці»

5.03 «Будь самим собою»

Дін і Кастіель закликають Рафаїла . Але архангел потрапляє в пастку з святого масла і не може пройти вперед. Кас запитує ангела про місцезнаходження Бога, але Рафаїл сказав, що Бог мертвий.

Він просто втік.Зник, не залишивши вказівок, як правити світом.

- Рафаїл, «Будь самим собою»

5.16 «Зворотний бік Місяця»

У п'ятому сезоні Сем і Дін , Опинившись на небесах, починають шукати Райський сад, щоб знайти Бога, але зустрічають Захарія . На щастя, в цей момент з'являється Джошуа - ангел-садівник, який здатний говорити з Богом. Джошуа пояснює, що Господь давно покинув Рай і спустився на Землю, але де зараз Бог, він не знає. Поява Джошуа дуже примітно, адже в деяких трактуваннях Джошуа - одна з кількох імен Ісуса.

5.19 «Молот Богів»

кілька язичницьких богів викрадають Сема і Діна і укладають їх в заручники в якості переваги, щоб зупинити Апокаліпсис . але з'являється Гавриїл і попереджає, що якщо Люцифер їх знайде, то всі вони помруть. Калі каже, що ангели занадто себе підносять як і Бога.

Проповідники, до чого ж ви зарозумілі.Думаєте, ви єдині на Землі.Ви грабуєте і вбиваєте заради вашого Бога, але ви не єдині релігії, а він не єдиний бог.Ви думаєте, що можете розірвати планету на шматки - помиляєтеся, нас мільярди і ми були тут перші.І якщо хто і покінчить з цим світом, так це буду я.

- Калі в розмові з Гавриїлом, «Молот Богів»

5.21 «Дві хвилини до опівночі»

Коли Дін дізнався розташування Смерті, щоб взяти його кільце і запечатати Люцифера в Клітку, він пішов за ним в піцерію. Взявши з собою серп, який може вбити його, Дін обережно наближався, але Смерть знав про його підході заздалегідь і розпалив серп, що змусило Діна упустити його. Смерть вмовляє Діна до нього присісти. Дін обережно спробував шматочок піци, і Смерть вказав на кільце і запитав, за цим він прийшов. Дін запитує, скільки років Смерті, а той відповідає що він і Бог настільки старі, що навіть не пам'ятають, хто з них старше. Смерть говорить, що в самому кінці він забере і його.

6.20 «Людина, яка хотіла стати королем»

Кастіель розповідає Богу свою історію.

7.01 «Зустрічайте нового Боса»

Кастіель стає Новим Богом. Він вбиває всіх ангелів Рафаїла і карає навіть найдрібніших злодіїв і злочинців і вбиває всіх, хто ганьбить його ім'я. Сем, Дін і Боббі закликають і підпорядковують собі Смерть. Він каже, що посудина Кастіеля руйнується, ще трохи, і він вибухне. Кастіель запитує у Смерті розташування Бога, але той не відповідає. Смерть розповідає вінчестер про перших творінь Бога - левіафанів.

8.14 «Метод проб і помилок»

Кевін дізнається про те, що Бог створив три випробування для закриття пекельних Воріт .

8.22 «Кліп-шоу»

Метатрон розповідає Кастіелем про Бога.

Метатрон розповідає Кастіелем про Бога

Чак (Бог) в ролі критика.

10.05 «Фанфіки»

Ймовірно, Бог в образі Чака також з'являється в кінці епізоду. Дівчатка-автори приймають його за представника видавництва і запитують, що він думає про їх постановці. Чак відповідає: «Непогано».

10.23 «Сторож брату своєму»

Смерть розповідає Діну про боротьбу Бога і архангелів з Темрявою і про появу Мітки .

11.02 «Форма і порожнеча»

Сем молиться Богу, він вже не знає, що йому робити, він просить його про допомогу. Після молитви його відвідують дивні видіння: в якому то темному просторі все його тіло прикута до ланцюгів, він стікає кров'ю, ці бачення його мучать.

11.03 «Погане насіння»

Кроулі хоче використовувати Амару в своїх цілях. Няня Амара каже, що вона вчиться неймовірно швидко. Кроулі каже, якщо Амарі щось знадобиться, то він їй це дасть. Амара хоче, щоб Кроулі захистив її від Бога. Кроулі запитує, як Бог замкнув її. Вона каже, що не хоче розповідати про це. Амара також розповідає, що Бог створив світ занадто посереднім і банальним.

11.04 «Дитинка»

Після того, як Сем заснув в імпали і «прокинувся», він почув мелодію «Hey Jude» Бітлз - улюблену пісню його мами. Сем обернувся, і побачив свого батька в молодості, за кермом Імпали. Він починає з ним говорити, під час розмови Сем розуміє, що це не його батько. Сем згадує, що коли він молився в каплиці, то до нього прийшли дивні видіння

Після цього Сем прокидається на задньому сидінні Імпали. Він розповідає Діну про свій сон, і про те, що він молився, коли був заражений. Сем думає, що ці бачення йдуть від Бога.

11.06 «Наш маленький світ»

Метатрон розповідає Кастіелем, що Темрява - сестра Бога і для того, щоб створити всесвіт, йому треба було її зрадити і запечатати.

Релігійні фанатики з розуму б посходили, адже вони хочуть бачити свого Бога всемогутнім творцем, який створив світ лише клацанням пальців, їм потрібна магія.Але те, що він зробив - створення, для цього потрібно було працювати, жертвувати.Щоб створити світ, Богу довелося віддати то єдине, що у нього було, йому довелося зрадити і принести в жертву єдиного родича.Темрява - сестра Бога.

- Метатрон про Темряві і Бога, «Наш маленький світ»

11.07 «Плюш»

Сем продовжує молитися Богу. За молитвою його помічає Дін.

11.09 «О, де ж ти, брат?»

Амара хоче привернути увагу Бога, і для цього, вона вбиває невинних людей. Вона каже їм, що Бог ними маніпулює, він змушує їх вірити в те, що хоче, а також те, що йому плювати на людей.

Адже це маніпуляція.Ви вірите в те, у що вірить він.

- Амара, «О, де ж ти, брат?»

Бог ігнорує її. Амара розмовляє з Діном і каже, що хоче створити ідеальний світ без болю, страждань і законів, і якщо Бог буде світлом, то вона - темрявою. Дін говорить, що це їхня справа і не треба вводити в їх сварку невинних людей. Дін дістає ніж і хоче вбити їм Амару, але ніж прямо на його очах руйнується. Амара каже, що Дін знав, що це марно. Вона дивиться на нього, і вони цілуються. До Амарі і Діну приходять ангели, щоб убити її. Вони загрожують їй, але вона їх вбиває. Небо починає мутнеть, і вся міць ангелів обрушується на неї. Амара дивиться на небо, в надії що її брат нарешті її почує. Перед цим вона встигає телепортувати Діна.

11.14 «Посудина»

Сподіваючись знайти зброю, здатне перемогти Амару, Дін переконує «Кастіеля», в тілі якого Люцифер, відправити його назад в минуле, до моменту останньої появи руки Господа . Люцифер підраховує весь потенціал володіння такою зброєю, тому прикидається Кастіелем і відправляє Діна в 1944 рік на підводну експедицію, яка втопила Руку Бога. При переміщенні Люцифер втрачає Діна через те, що човен захищена від ангелів. Сем і Кас шукають спосіб повернути Діна. А тим, точніше не тим часом Дін знаходить Дельфіну і каже, що він з майбутнього. Дельфіна йому вірить і дає йому Руку Бога. Ви можете повернути, Діну потрібно стерти всі анти-магічні символи, але, як виявляється, останнім символом, який потрібно стерти виявляється життя самої Дельфіни. Дін не хоче її вбивати і Дельфіна використовує силу долоні, знімаючи з себе символ. При поверненні, Люцифер бере Руку сподіваючись отримати від неї енергію, але, як виявляється, вся енергія з Руки вичерпалася. Сем креслить кривавий символ і виганяє Люцифера.

11.15 «За борцівських килимом»

Люцифер підсилає демона, на ім'я Сіммонс, для того, щоб звільнити Кроулі і щоб той прийшов за Рукою. Сіммонс і Кроулі приходять в тайник, де захований Жезл Аарона. Кроулі каже, що він не знав, що це - рука Господа , Але знав, що це досить сильна зброя. Він каже, що цей жезл Бог створив на шостий день творіння, і переду братові Мойсея - до Аарона. Коли Кроулі бере Жезл, то в той момент приходить Люцифер і відкриває скриню, в якому захований артефакт. Однак, коли Люцифер відкриває скриню, то жезла він не знаходить, він обертається, і бачить жезл в руках Кроулі. Кроулі використовує силу жезла і відкидає Люцифера разом з демоном. Всього Кроулі огортає світло, і він одним помахом руки стирає в пил демона. Коли він знову збирається використовувати цю силу, щоб вбити Люцифера, то сила Руки вичерпується. Люцифер відкидає Кроулі, але той встигає переміщуватися .

11.18 «Ангел Ада»

Кроулі приходить до Оелю в Єгипті, який йому продав свою душу. Той дає демону Шофар Ісуса Навина в обмін на розірвання контракту. Однак, коли Кроулі бере шофар, він вбиває Оеля, після чого, вбиває всіх, хто знаходився в одному наметі з ним.

Люцифер приходить в Рай, щоб утвердиться там і дістати спосіб перемогти Амару. Всі ангели ведуть суперечки між собою, але все ж погоджуються з умовами Люцифера. Люцифер, в свою чергу, говорить, щоб всі ангели відтепер називали його Богом. Коли Амара використовує свою силу, то на Рай це теж діє, і вся область Рая покривається чорними хмарами. Люцифер говорить, що це була лише мала частина сили Амара.

Коли Ровена посилає повідомлення вінчестер, то вони до неї приходять і закликають Люцифера, щоб того загнати в клітку. Однак, Люцифер опирається заклинанням, і коли захист з святого вогню спадає, то Люцифер бере Шофар і використовує телекінез на вінчестері. У цей самий момент з'являється Амара. Тоді Люцифер використовує силу Руки і атакує Амару. Однак, Амара виживає після цієї атаки і захоплює Люцифера. Амара катує Люцифера і хоче його вбити, тому що він є улюбленцем Бога, і, можливо, єдиним істотою, на якого йому не наплювати. Вона хоче цим скористатися, щоб закликати свого брата і перемогти його.

11.20 «Не називай мене Ширлі»

Чак демонструє справжній вигляд

Бог телепортирует МЕТАТРОН на Небеса. Чак дає йому окуляри і демонструє свою справжню сутність. Після цього, Метатрон стає на коліна і починає просити вибачення через те, що назвав його книги поганими. Бог каже, що не треба перед ним схиляння, і щоб він називав його просто Чаком. Метатрон запитує, чим він займався на Землі, у відповідь Чак каже, що подорожував, завів блог з котиками, навчився грати на гітарі, а також почав писати нову книгу, під назвою «Революція», а також свою автобіографію. Крім цього, у нього були побачення з дівчатами і навіть з хлопцями. Чак каже МЕТАТРОН, що він його закликав для того, щоб той допоміг з автобіографією. Метатрон погоджується і починає читати. Він приховує, що йому не подобається, але Чак це помічає, а Метатрон пояснює, що не вистачає деталей.

Чак пише книгу «Автобіографія: Бог»

Метатрон говорить Чаку, що він вже не той, ким був раніше, адже він занадто вжився в роль людини. Метатрон радить Чаку писати автобіографію для себе, і так вона зможе стати ідеальною. Це допомагає і Чак знову починає писати, і до того ж, набагато краще, включаючи всі деталі.

Чак телепортирует МЕТАТРОН в парк. Чак пояснює, що природа є ідеальною і постійно мінливою, але разом з тим, вона дає зрозуміти, що нічого не може тривати вічно. Коли Чак каже, що не збирається рятувати світ, то Метатрон розуміє, що Бог ховається від Темряви в своєму барі через те, що це є найбезпечнішим місцем у Всесвіті.

Коли Чак каже, що не збирається рятувати світ, то Метатрон розуміє, що Бог ховається від Темряви в своєму барі через те, що це є найбезпечнішим місцем у Всесвіті

Талісман реагує на Бога

Пізніше, після довгих суперечок МЕТАТРОН і Бога щодо долі світу, Чак нарешті закінчує писати свою автобіографію і Метатрон її читає, а Чак починає грати на гітарі і співати. Після цього, Бог зцілює всіх людей, заражених Темрявою і йде до вінчестера, повертаючи при цьому амулет. В руках Діна амулет починає сяяти і Бог з'являється перед братами.

11.21 «Все в родині»

11.22 «Жменька щасливців»

11.23 «Альфа і Омега»

12.07 «Рок ніколи не помре»

«О, де ж ти, брат?
Що ж ви з вашим Господом так напартачили?
«О, де ж ти, брат?